Aleppo såpe

Aleppo såpe

Såpene inneholder en oljeblanding av der 90% av oljene er olivenolje og laurbærolje. Såpen er helt vegetabilsk, noe som gjør at den kan brukes av alle, samtidig er den spesielt godt for de med hudproblemer (for eksempel atopisk og ekstremt tørr / sensitiv hud).
Såpene blir definert ut fra hvor mange % laurbærolje såpen inneholder. Det vil si; inneholder såpen 20% laurbærolje blir den kalt en "20% Alepposåpe". Laurbæroljen kommer fra viltvoksende trær, og er 8-10 ganger dyrere enn olivenoljen, dette gjør avgjør også prisen på såpene.

Hvorfor bruke Alepposåpe?
Såpen kan brukes av alle hudtyper.
Den anbefales også for sensitiv hud og atopisk hud.

Jo høyere %-andel av laurbærolje, jo bedre er såpen ut fra et dermatologisk synspunkt. Såpen gir en naturlig behandling mot atopisk og tørr til ekstremt tørr, samt sensitiv hud. På grunn av laurbæroljen og olivenoljen har såpene unike egenskaper. Olivenoljen renser, rengjør og gir masse fuktighet. Laurbæroljen gir glatt og myk hud, og hjelper til med å fjerne døde hudceller. Dette gjør såpen til en perfekt og naturlig hudpleie. Såpen blir også brukt på de fineste badehusene i Midtøsten. Der brukes den blant annet ved massasje. De pleiende egenskapene og varmefriksjonen gjør huden ren og myk.

Hvilken såpe skal jeg velge?
20% - vanlig til sensitiv hud
30% - sensitiv til tørr hud
40% - tørr til ekstremt tørr hud, atopisk og sensitiv hud

Bruksområder:
Håndvask
Kroppsvask
Intimvask
Sjampo
Barbersåpe
Mot urenheter i huden
Tørr til ekstremt tørr, sensitiv og atopisk hud og hodebunn

Aleppo såpe er en perfekt firmagave sammen med f.eks en håndklepakke eller en annen SPA pakke. Kontakt oss for et tilbud.


Pris 0,00 kr

   Alltid personlig service med gjennomgang av ønsket bestilling.
   Du får alltid en korrektur før bestillingen blir bindende.

Beregn pris

Antall  (Minste antall 10 stk)

Total pris
kr


Prisspesifikasjon
Spør oss om produktet

st

   77002500
   post@scanmark.noArtikkelnummer SCT190091-1
Prisinformasjon Alle priser er NOK ekskl. mva.